KW Noroeste - Luwana Harada
LUWANA HARADA
KW Noroeste
Las Rozas de madrid, MD
Portuguese / French / English / Japanese / Spanish
แžขแžถแž‡แŸ’แž‰แžถแž”แŸแžŽแŸ’แžŽแž›แŸแžแŸ– 737168 - MD / Agente Asociado Independiente แž“แŸ… Luwana Harada Team
แž€แžถแžšแžทแž™แžถแž›แŸแž™ Keller Williamsยฎ แž“แžธแž˜แžฝแž™แŸ—แžแŸ’แžšแžผแžœแž”แžถแž“แž‚แŸ’แžšแž”แŸ‹แž‚แŸ’แžšแž„ แž“แžทแž„แžŠแŸ†แžŽแžพแžšแž€แžถแžšแžŠแŸ„แž™แžฏแž€แžšแžถแž‡แŸ’แž™
แž–แŸแžแŸŒแž˜แžถแž“แž›แž˜แŸ’แžขแžทแžแžšแž”แžŸแŸ‹แžแŸ’แž‰แžปแŸ†
แž—แžถแžŸแžถ Portuguese, French, English, Japanese, Spanish
แžฏแž€แž‘แŸแžŸ แž“แžทแž„แž€แžถแžšแžšแž…แž“แžถ ALC - KW Cares - KW Luxury - KW DEI
แž˜แž‡แŸ’แžˆแž˜แžŽแŸ’แžŒแž›แž‘แžธแž•แŸ’แžŸแžถแžš KW Noroeste

แžขแŸ†แž–แžธแžแŸ’แž‰แžปแŸ†

Asesoramento exclusivo con marketing internacional.

Formada en Marketing y Diseรฑo Interior en Sao Paulo, Brasil, y tras vivir experiencias entre Europa y Asia, iniciรฉ mis negocios familiares en Madrid en 2013 y desde 2017 empecรฉ mis inversiones en el mercado inmobiliario.

Actualmente sigo activa en este sector dรณnde puedo aportar mis conocimientos y obtener mejores resultados en cada gestiรณn.

Como Agente Asociado de Keller Williams, ademรกs de poder contar con un gran equipo tanto a nivel nacional que internacional, trato de construir relaciones transparentes, siempre basada en la confianza recรญproca a lo largo del proceso.

Cada propiedad que adquirimos es un paso muy importante en nuestras vida. Por eso es fundamentel ofrecer un trabajo personalizado y exclusivo.

Me considero una persona comprometida y estarรฉ a vuestra disposiciรณn para poder ayudarle.

RECOMIENDO 100%
Desde que empecรฉ a empreender aqui en Espaรฑa, he tenido la oportunidad de conocer a grandes profesionales. Asรญ que dedico este espacio para presentarles a vosotros, con la certeza de que vais a recibir una atenciรณn muy especial. Contacteme para ampliar informaciรณn y consultar por posibles descuentos %.
My Preferred Vendors
I've worked with exceptional businesses and service providers. If you need information or recommendations for lenders, contractors, remodelers, and more, please don't hesitate to reach out.
แž”แž‰แŸ’แž…แžผแž›แžขแŸŠแžธแž˜แŸ‚แž› แžฌแž›แŸแžแž‘แžผแžšแžŸแŸแž–แŸ’แž‘แžšแž”แžŸแŸ‹แžขแŸ’แž“แž€ แžšแžฝแž˜แž‡แžถแž˜แžฝแž™แž“แžนแž„แžŸแžถแžšแžšแž แŸแžŸ แž“แŸ„แŸ‡แž™แžพแž„แž“แžนแž„แž†แŸ’แž›แžพแž™แžแž”แž‘แŸ…แžขแŸ’แž“แž€แžœแžทแž‰แž“แŸ…แž—แžถแž–แž„แžถแž™แžŸแŸ’แžšแžฝแž›แž”แŸ†แž•แžปแžแžšแž”แžŸแŸ‹แž™แžพแž„แŸ”
แžŸแžผแž˜แž”แž‰แŸ’แž…แžผแž›แžˆแŸ’แž˜แŸ„แŸ‡แžšแž”แžŸแŸ‹แžขแŸ’แž“แž€แŸ”
แžŸแžผแž˜แž”แž‰แŸ’แž…แžผแž›แž“แžถแž˜แžแŸ’แžšแž€แžผแž›แžšแž”แžŸแŸ‹แžขแŸ’แž“แž€แŸ”
แžŸแžผแž˜แž”แž‰แŸ’แž…แžผแž›แžขแžถแžŸแž™แžŠแŸ’แž‹แžถแž“แžขแŸŠแžธแž˜แŸ‚แž›แžšแž”แžŸแŸ‹แžขแŸ’แž“แž€แŸ” แžŸแžผแž˜แž”แž‰แŸ’แž…แžผแž›แžขแžถแžŸแž™แžŠแŸ’แž‹แžถแž“แžขแŸŠแžธแž˜แŸ‚แž›แžแŸ’แžšแžนแž˜แžแŸ’แžšแžผแžœแŸ”
แž”แž‰แŸ’แž…แžผแž›แž›แŸแžแž‘แžผแžšแžŸแŸแž–แŸ’แž‘แžแŸ’แžšแžนแž˜แžแŸ’แžšแžผแžœแŸ”
แžŸแžผแž˜แž”แž‰แŸ’แž…แžผแž›แž›แŸแžแž‘แžผแžšแžŸแŸแž–แŸ’แž‘แžšแž”แžŸแŸ‹แžขแŸ’แž“แž€แŸ” แž”แž‰แŸ’แž…แžผแž›แž›แŸแžแž‘แžผแžšแžŸแŸแž–แŸ’แž‘แžแŸ’แžšแžนแž˜แžแŸ’แžšแžผแžœแŸ”
แžŸแžผแž˜แž”แž‰แŸ’แž…แžผแž›แžŸแžถแžš
แžŠแŸ„แž™แž…แžปแž… "แž•แŸ’แž‰แžพแžŸแžถแžš" แžขแŸ’แž“แž€แž‘แž‘แžฝแž›แžŸแŸ’แž‚แžถแž›แŸ‹แžแžถแž‘แžทแž“แŸ’แž“แž“แŸแž™แž•แŸ’แž‘แžถแž›แŸ‹แžแŸ’แž›แžฝแž“แžšแž”แžŸแŸ‹แžขแŸ’แž“แž€แž“แžนแž„แžแŸ’แžšแžผแžœแž”แžถแž“แžŠแŸ„แŸ‡แžŸแŸ’แžšแžถแž™แžŠแŸ„แž™แžขแž“แžปแž›แŸ„แž˜แžแžถแž˜แž‚แŸ„แž›แž€แžถแžšแžŽแŸแžฏแž€แž‡แž“แž—แžถแž–แžšแž”แžŸแŸ‹แž™แžพแž„ แž แžพแž™แž“แžนแž„แžแŸ’แžšแžผแžœแž”แžถแž“แž…แŸ‚แž€แžšแŸ†แž›แŸ‚แž€แž‡แžถแž˜แžฝแž™แž—แŸ’แž“แžถแž€แŸ‹แž„แžถแžšแžขแž…แž›แž“แž‘แŸ’แžšแž–แŸ’แž™ แžฌแž˜แž‡แŸ’แžˆแž˜แžŽแŸ’แžŒแž›แž‘แžธแž•แŸ’แžŸแžถแžš Keller Williams แŸ”
แžŸแžถแžšโ€‹แž”แžถแž“โ€‹แž•แŸ’แž‰แžพ
แž˜แžถแž“โ€‹แžขแŸ’แžœแžธแž˜แžฝแž™โ€‹แž˜แžทแž“โ€‹แž”แŸ’แžšแž€แŸ’แžšแžแžธแŸ” แžŸแžผแž˜โ€‹แž–แŸ’แž™แžถแž™แžถแž˜โ€‹แž˜แŸ’แžแž„โ€‹แž‘แŸ€แžแŸ”
LUWANA HARADA
แžขแžถแž‡แŸ’แž‰แžถแž”แŸแžŽแŸ’แžŽแž›แŸแžแŸ– 737168
Luwana Harada Team

แž‘แžผแžšแžŸแŸแž–แŸ’แž‘แž…แž›แŸแž
แž€แžถแžšแžทแž™แžถแž›แŸแž™
แž…แžถแž”แŸ‹แžขแžถแžšแž˜แŸ’แž˜แžŽแŸ? แžแŸ„แŸ‡โ€‹แž“แžทแž™แžถแž™โ€‹แž‚แŸ’แž“แžถ!
ckohv9imp7kv31uee32g.jpg
KW Noroeste
Calle Perรบ, 6 - Edificio Twin Golf B - Oficina 1 Las Rozas - Madrid - 28290
แž€แžถแžšแžทแž™แžถแž›แŸแž™

LUWANA HARADA
Agente Asociado Independiente 737168
แž‘แžผแžšแžŸแŸแž–แŸ’แž‘แž…แž›แŸแž
แž‚แŸแž แž‘แŸ†แž–แŸแžšแž“แŸแŸ‡แž”แŸ’แžšแžพแžแžผแž‚แžธแžŠแžพแž˜แŸ’แž”แžธแž€แŸ‚แž›แž˜แŸ’แžขแž”แž‘แž–แžทแžŸแŸ„แž’แž“แŸแžšแž”แžŸแŸ‹แžขแŸ’แž“แž€แŸ” แžŸแž˜แŸ’แžšแžถแž”แŸ‹แž–แŸแžแŸŒแž˜แžถแž“แž”แž“แŸ’แžแŸ‚แž˜ แžŸแžผแž˜แžขแžถแž“แžšแž”แžŸแŸ‹แž™แžพแž„แŸ” แž‚แŸ„แž›แž€แžถแžšแžŽแŸแžแžผแžƒแžธ. แžŠแŸ„แž™แž…แžปแž… โ€œแž™แž›แŸ‹แž–แŸ’แžšแž˜โ€ แžฌแž”แž“แŸ’แžแž”แŸ’แžšแžพแž”แŸ’แžšแžถแžŸแŸ‹แž‚แŸแž แž‘แŸ†แž–แŸแžšแž“แŸแŸ‡ แžขแŸ’แž“แž€แž™แž›แŸ‹แž–แŸ’แžšแž˜แž…แŸ†แž–แŸ„แŸ‡แž€แžถแžšแž”แŸ’แžšแžพแž”แŸ’แžšแžถแžŸแŸ‹แžแžผแž‚แžธแžšแž”แžŸแŸ‹แž™แžพแž„แŸ” แž›แŸแž€แŸ’แžแžแŸแžŽแŸ’แžŒแž“แŸƒแž€แžถแžšแž”แŸ’แžšแžพแž”แŸ’แžšแžถแžŸแŸ‹ แž“แžทแž„ แž‚แŸ„แž›แž€แžถแžšแžŽแŸโ€‹แž—แžถแž–โ€‹แžฏแž€แž‡แž“.